Rolunk top
Rolunk kepek 1
rolunk 1
Rolunk kepek 2

Kedves látogatóink

1965-től a 90-es évekig üzemelt az állami pékség Gyergyóditróban. Ezt követően a pékséget a BreadStar működtette, egészen addig amíg be nem zárta kapuit. 2010-ben a Ditrói Pékség vette át és indította újra az üzemet. A 8 személlyel működő „kis falusi pékség” hagyományos kovászos parasztkenyér gyártásához a nagymamáink által hátrahagyott recepteket és megoldásokat használta. 2016-ra a kis pékség személyzete 60 főre emelkedett, mára pedig több mint 100 alkalmazottat foglalkoztat.

A megnövekedett vásárlói igények és a forgalmazási területek, az üzem bővítését és az autópark növekedését eredményezte. Pályázati támogatással sikerült a legmodernebb gépsorokkal felszerelni a pékséget, ami segíti a dolgozók munkáját. Azonban fő szempontnak tartjuk továbbra is a hagyományos módszerek alkalmazását, azaz az elengedhetetlen kétkezű munkát.

Az évek során lényegesen kibővült piaci hálózatunk. A környék minden megyéjében a kisebb üzletek, de multinacionális cégek polcain is helyet kapnak termékeink.

A tulajdonosok és a pékmesterek a hagyományos megoldások folyamatos tökéletesítésével, az egészséges minőségi alapanyagok használatával és a termékskála folyamatos bővítésével igyekeznek kiemelkedő piaci sikereket elérni. Közel 35 fajta kenyerünkből mára már több mint 8000 darabot készítünk naponta. Hasonló növekedést mutatnak a péktermékeink is.

Kínálatunkban fontos helyet foglal el a száraz tészták kategóriája, amely ugyancsak hagyományos módszerrel kizárólag minőségi, természetes hozzávalókból készül. Emellett kiemelt helyen van diabetikus kenyerünk is.A hagyományos ízek megőrzése mellett folyamatosan dolgozunk új recepteken is, figyelembe véve, hogy termékeink minőségiek és egészségesek maradjanak.