Rolunk top
Rolunk kepek 1
despre noi 1
Rolunk kepek 2
despre noi 2

Dragi vizitatori

Începând cu 1965 și până în anii 90 brutăria a funcționat în comuna Ditrău, aflându-se în proprietatea statului. După această perioadă, brutăria a fost preluată de societatea BreadStar, care a dat un nou impuls fabricării pâinii, până când a fost închisă din nou. În anul 2010 societatea noastră a preluat fabrica si a relansat-o. Cu 8 angajați la început "mica brutărie a satului” a produs pâine țărănească prin metode tradiționale cu rețete moștenite de la bunici. Până în anul 2016 numărul angajaților brutăriei a crescut la 60 de persoane, iar în prezent numărul angajaților depășește cifra de 100.

Odată cu creșterea cererilor de pe piață, a produselor noastre, a fost necesară acoperirea unei zone mai extinse, fapt ce a dus la extinderea fabricii și a parcului auto. Cu ajutorul proiectelor de finanțare, am reușit să echipăm fabrica cu cele mai moderne utilaje, care fac mai ușoară munca angajaților noștri.

Pe parcursul anilor vânzările au crescut semnificativ . În județele învecinate, atât pe rafturile magazinelor mici cât și pe cele ale marilor lanțuri de magazine puteți găsi produsele noastre.

Proprietarii împreună cu brutarii calificați au îmbunătățit permanent produsele, folosind ingrediente naturale și de calitate, îmbogățind gama produselor noastre, de unde rezultă și succesul nostru pe piață. Din cele 35 de sortimente de pâine, în prezent producem peste 8000 de bucăți pe zi. Asemenea creștere ne arată și produsele de patiserie.

 În oferta noastră un loc important îl ocupă și gama pastelor făinoase, care de asemenea sunt preparate în mod tradițional, având doar ingrediente naturale. Pe lângă aceste produse un loc important îl ocupă și pâinea pentru diabetici. Pentru a păstra gusturile tradiționale, brutarii noștri lucrează permanent la crearea unor noi rețete având în vedere păstrarea calității produselor.